ACTA Dental Education

ACTA Dental Education
Hét adres voor bij- en nascholing binnen de tandheelkunde. Van PAOT-cursussen tot symposia, van Quality Practice themadagen en het QP-vaktijdschrift tot de mogelijkheid van InCompany cursussen, u vindt het bij ACTA Dental Education.

Quality Practice
Het lidmaatschap van Quality Practice biedt tandartsen, mondhygiënisten en assistenten de keuze voor betrouwbare, klinisch relevante en actuele nascholing. Binnen het lidmaatschap heeft u recht op het volgen van themadagen (tandartsen en mondhygiënisten) of een update-dag (assistenten). Daarnaast ontvangt u het Quality Practice tijdschrift en kunt u e-learnings bekijken. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van Quality Practice.

ACTA Talks
Bent u geïnteresseerd in een spreker van ACTA voor uw eigen evenement? Kijk dan op de pagina van ACTA Talks. Heeft u een onderwerp waar u een spreker bij zoekt? Wij helpen u graag verder!

Evenementen en facilitaire verhuringen
Wilt u een evenement organiseren op ACTA of een zaal huren in ons gebouw? Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte. Meer informatie vindt u op de pagina ‘Uw event op ACTA?’.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. 
Wij zijn te bereiken via ade@acta.nl of 020 5980 308.